PREMIUM LAB – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

ΤΟ PREMIUM LAB  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ  ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΡ.ΚΑΛΛΑΡΗ 18 ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΗΣΑΠ.

ΤΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΤΜΗΜΑΤΑ:

  1. ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ (ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ, ΒΙΟΧΗΜΙΚΟ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΟ, ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟ, ΚΥΤΤΑΡΟΛΟΓΙΚΟ, ΜΟΡΙΑΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ).
  2. ΤΜΗΜΑ ΥΠΕΡΗΧΩΝ-DOPLER (ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ-ΠΑΡΑΘΥΡΕΟΕΙΔΩΝ ΑΔΕΝΩΝ, ΤΡΑΧΗΛΟΥ, ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΚΟΙΛΙΑΣ, ΜΑΣΤΩΝ, ΜΑΛΑΚΩΝ ΜΟΡΙΩΝ, ΟΣΧΕΟΥ, ΕΝΔΟΚΟΛΠΙΚΟΣ)
  3. TRIPLEX (ΚΑΡΩΤΙΔΩΝ, ΑΡΤΗΡΙΩΝ, ΚΟΙΛΙΑΚΗΣ ΑΟΡΤΗΣ, ΑΡΤΗΡΙΩΝ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ, ΦΛΕΒΩΝ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ, .
  4. ΕΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ: Η ΠΛΕΟΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΔΙΑΚΡΙΤΕΣ ΟΙ ΚΑΛΟΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΚΟΗΘΕΙΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ (ΜΑΣΤΟΣ, ΗΠΑΡ, ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΓΗ ΟΡΓΑΝΑ).ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟ, ΑΠΛΗ, ΓΡΗΓΟΡΗ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΩΔΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ.

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ.

 ΤΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ: ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ, ΓΑΛΑΤΣΙ, ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, ΚΥΨΕΛΗ, ΣΕΠΟΛΙΑ, ΠΛ.ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΙΛΙΟΝ, ΑΘΗΝΑ, Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, Ν.ΙΩΝΙΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΣ, Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ, ΠΛ.ΒΑΘΗΣ, ΠΛ.ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΠΛ.ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ, ΚΟΛΩΝΟΣ, ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ, ΓΚΥΖΙ, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΘΥΜΑΡΑΚΙΑ,  ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ.

ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ

Η πολιτική της εταιρείας PREMIUM LAB – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ στο χώρο της ποιότητας εκφράζεται με την πλήρη δέσμευση της Διοίκησης για τη μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της, για τις προσφερόμενες προς αυτούς υπηρεσίες Μικροβιολογικού Εργαστηρίου για Ανθρώπινο Βιολογικό Υλικό.

Οι υπεύθυνοι όλων των τμημάτων της εταιρείας έχουν αναλάβει την υποχρέωση για την απαρέγκλιτη εφαρμογή των Διαδικασιών Διαχείρισης της Ποιότητας σε ολόκληρη την περιοχή ευθύνης τους. Κύριο μέλημά τους είναι η ευαισθητοποίηση όλου του προσωπικού σε θέματα ποιότητας και η συνεχής προσπάθεια για τη βελτίωση του υπάρχοντος Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας και της αποδοτικότητας της εργασίας τους, μέσω της αποτελεσματικής αξιοποίησης ανθρώπων, εξοπλισμού και υλικών.

Βασική αρχή και δέσμευση της εταιρείας PREMIUM LAB – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ αλλά και φιλοσοφία κάθε στελέχους της, είναι να παρέχει στους πελάτες της υπηρεσίες που να καλύπτουν πλήρως τις συμβατικές τους απαιτήσεις, να συμμορφώνονται με τις σχετικές νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις και να επιτυγχάνουν τους στόχους ποιότητας που θέτει η εταιρεία.

Για να επιτύχει τα ανωτέρω, η Διοίκηση του PREMIUM LAB – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ:

  1. Έχει υιοθετήσει Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας ( Σ.Δ.Π.) σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2008, το οποίο και εφαρμόζει σε ολόκληρη την εταιρεία και σε όλες τις δραστηριότητες που έχουν επίπτωση στην ποιότητα των προϊόντων/υπηρεσιών της και την ικανοποίηση των πελατών της.
  2. Ανασκοπεί και βελτιώνει συνεχώς τα χαρακτηριστικά των προϊόντων/υπηρεσιών της, όπου αυτό είναι εφικτό, καθώς και την αποτελεσματικότητα των Διεργασιών της και κατ’επέκταση ολόκληρου του Σ.Δ.Π.
  3. Θέτει μετρήσιμους αντικειμενικούς σκοπούς για την ποιότητα σε εταιρικό επίπεδο, σε λειτουργικό επίπεδο Τμημάτων ή/και Διεργασιών καθώς και όσον αφορά προϊόντα/υπηρεσίες. Οι στόχοι αυτοί καθιερώνονται και αξιολογούνται ως προς τον βαθμό επίτευξής τους στα πλαίσια της Ανασκόπησης του Σ.Δ.Π. από την Ανώτατη Διοίκηση της εταιρείας.
  4. Παρέχει τους απαραίτητους πόρους για την απρόσκοπτη, αποδοτική και αποτελεσματική λειτουργία κάθε Τμήματος της εταιρείας.
  5. Επενδύει στη συνεχή κατάρτιση, ενημέρωση και εκπαίδευση των στελεχών της ώστε να προάγουν την Ποιότητα σε κάθε τους δραστηριότητα.
  6. Παρακολουθεί, μετράει και αξιολογεί τις κρίσιμες παραμέτρους και Διεργασίες, ώστε να εξασφαλίζεται η Ποιότητα.

Γενικά, ο αντικειμενικός σκοπός της εταιρείας PREMIUM LAB –  ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ είναι η επίτευξη, η διατήρηση και η βελτίωση της εικόνας και της αξιοπιστίας της στην αγορά, προμηθεύοντας προϊόντα και υπηρεσίες σταθερής υψηλής ποιότητας.

Υιοθετώντας την αρχή της συνεχούς βελτίωσης, η εταιρεία  PREMIUM LAB – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ αναγνωρίζει και ανταμείβει την ομαδική εργασία καθώς και την ατομική προσπάθεια, επενδύει στον άνθρωπο και σέβεται τον πελάτη.

« Η διαρκής ενίσχυση της στερεής και εποικοδομητικής σχέσης με τον πελάτη μας αποτελούν πρωταρχικό στόχο της επιχείρησης. Επιδίωξη μας είναι η παροχή της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης του πελάτη τόσο σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών και προϊόντων όσο και σε επίπεδο ενημέρωσης και εκπαίδευσης.

Η επιχείρηση δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών με γνώμονα την ποιότητα και για τον λόγο αυτό θα διαθέτει κάθε φορά, και σε όποιο βαθμό χρειαστεί, υλικούς πόρους και έμψυχο δυναμικό για την εκπλήρωση αυτού του στόχου.»

prosfores

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ